ภาษา

Language not available Language not available Language not available

โพสต์นี้ไม่มีในภาษาคุณ นี่คือตัวเลือกอื่นบางส่วน:

Vi introducerar den nya Twitch-navigeringen

Mar 17 2017 - By Noreen T. M.

Vi på Twitch sätter alltid communityn först. Med åren har vi lagt till nya funktioner, gjort uppdateringar och lagt till helt nya innehållskategorier baserat på er feedback för att snabbt göra Twitch till den sida ni vill ha.

Funktioner för upptäckande, som Communities, hjälper er att hitta nya streamare medan sociala funktioner som Vänner och Viskningar hjälper er att hålla kontakt med personer ni träffar i chatten. Nu hjälper Pulse er att at även hålla kontakt med både streamare och nya vänner.

Det har blivit dags för nästa steg i Twitchs utveckling.

Från och med måndag förbättrar vi navigeringen på sidan för att göra det snabbare och lättare att hitta vad det än är man söker på Twitch. Ändringarna kommer att introduceras till en del av användarna nästa vecka och blir tillgängliga för alla under de kommande veckorna.

Är du nyfiken på vad som kommer att ändras?

Se videon nedan för att få en introduktion till Twitchs kommande navigering.

Video Transcript

Tom Robertson, Senior Director of Product

När Twitch först lanserades var sidan väldigt annorlunda jämfört med idag.

Alexis Gallisá, Director of Design

Faktum är att den faktiskt är ganska annorlunda jämfört med hur den såg ut vid TwitchCon för sex månader sedan. Ni kanske har märkt att vi har gjort en hel del förändringar på senaste tiden.

Visst är det spännande? Men i takt med att vi lagt till allt fler nya sätt att upptäcka och hålla kontakten har det blivit fler och fler knappar i kolumnen till vänster. Och ni har berättat att det blir allt svårare att hitta de streamar och streamare ni söker.

Därför har vi utvecklat navigeringen på webbplatsen och snart gör vi detsamma i våra appar. Eftersom vi gör den här förändringen för er skull vill vi gärna att ni ska få följa med och se vad det är som händer bakom kulisserna.

Målet är enkelt: Vi vill göra det lättare för er att nå de streamar ni bryr er mest om.

Ett uppenbart tillägg, Pulse, ligger nu till grund för förstasidan. Den kan nås genom det nya navigeringsfältet högst upp. Just det — det finns ett nytt navigeringsfält högst upp på sidan.

Förut fanns spel, Communities, kanaler, videor och Creative till vänster. Det hjälpte er användare att komma till specifikt innehåll om streamaren spelade mindre roll. Det var i princip fönstershopping. Eller bläddring. Vi har slagit ihop dessa funktioner i fältet högst upp och passande nog döpt den till “Bläddra”.

Ibland vill man se ett specifikt spel på Twitch men ofta är man ute efter en specifik streamare. För att ni ska slippa sitta och söka har vi därför lagt till livekanaler ni följer till vänster på varje sida. Det innebär att ni alltid vet vem som streamar live och vad era vänner tittar på, var ni än är på sidan.

Er feedback är viktig när vi utformar verktyg och funktioner som vi vill bygga. Tack för hjälpen. Och fortsätt så!

Eftersom det här bara är den första av många förbättringar som ska hjälpa er att hitta det ni söker på Twitch kan ni förvänta er mer i samma stil i framtiden.

Ha det bra, så hörs vi!

ในข่าวอื่นๆ